شرکت آنگلوامریکن که در سال 1917 در شهر ژوهانسبورگ واقع در آفریقای جنوبی تأسیس شد، اکنون یکی از بزرگترین تولیدکنندههای مواد معدنی در جهان است. از جمله محصولات مهم این شرکت، میتوان به انواع زغالسنگ ککشو و حرارتی اشاره کرد. معادن زغالسنگ این شرکت، در 3 موقعیت جغرافیایی مجزا قرار دارند. بیشترین زغالسنگ تولیدی این شرکت، متعلق به محدوده آفریقای جنوبی است. منطقه معدنی متعلق به این شرکت که در آفریقای جنوبی واقع است، شامل 9 معدن زغالسنگ است و تولید حدود 60 درصد از کل زغالسنگ این شرکت را به عهده دارد. منطقه معدنی دوم که تحت مالکیت شرکت آنگلوامریکن قرار دارد، در استرالیا واقع است که شامل 6 معدن است. سهم این منطقه از کل تولید شرکت، حدود 25 درصد است که البته در سالهای مختلف متغیر بوده است. آخرین منطقه حاوی زغالسنگ که بخشی از تولیدات آنگلوامریکن را تشکیل میدهد، معدنی به نام کرهجون (Cerrejón) است که در کشور کلمبیا قرار دارد. سهم این معدن کوچک، حدود 12 درصد از تولید کل زغالسنگ این شرکت است. برای بررسی دقیقتر حجم تولید این شرکت، در نمودار 1، تولید زغالسنگ این شرکت در 3 ماهه سوم امسال و سال گذشته به تفکیک منطقههای تولیدکننده آورده شده است.
حجم تولید زغالسنگ این شرکت، طی یک سال اخیر، افت 10 درصدی داشت. واضح است که علت این کاهش حجم تولید را باید در کاهش تولید معادن واقع در منطقههای معدنی کوبا و آفریقای جنوبی جستجو کرد. در ادامه، تولید هر یک از این منطقههای معدنی، بهصورت جداگانه بررسی شده است.
منطقه آفریقای جنوبی
علت اصلی افت 13.4 درصدی منطقه آفریقای جنوبی، واقعه ناگواری بود که در منطقه معدنی جیودهوپ (Goedehoop) در روز سوم آگوست رخ داد که منجر به کشته شدن حداقل یک کارگر شد. پس از این حادثه، عملیات بهرهبرداری از معدن به مدت 100 ساعت به منظور بررسی دقیق فعالیت همه کارکنان و پیمانکاران متوقف شد. این توقف طولانیمدت پیشبینی نشده، کاهش تولید را بههمراه داشت. همچنین در منطقه معدنی دیگری به نام خوزلا (Khwezela)، مشکلاتی در زمینه عملیات استخراج پیش آمد که سبب کاهش حجم تولید آن شد. تولیدات مربوط به منطقه اسکوم (Eskom) نیز بهدلیل نزدیک شدن به اواخر عمر معدن و کاهش عیار، با 15 درصد کاهش روبهرو بود.
منطقه استرالیا
در 3 ماهه سوم امسال، منطقه معدنی استرالیا، تنها منطقهای بود که تولید زغالسنگ آن با افزایش (هرچند اندک) همراه بود. این افزایش 0.5 درصدی، بهدلیل افزایش بهرهبرداری از معدن گروسونر (Grosvenor) بوده است. علیرغم مشکلات پیشآمده که مربوط به ساختار زمینشناسی پنل اول دیوار بلند این معدن بودند، تولید 3 ماهه سوم این معدن با افزایش 30 هزار تنی همراه شد. پنل دوم دیوار بلند آن، قرار است در دسامبر 2017 تحت بهرهبرداری قرار بگیرد.
منطقه کوبا
معدن کرهجون در 3 ماهه اخیر، نسبت به دوره مشابه سال گذشته، 14.7 درصد افت تولید داشت. این کاهش 500 هزار تنی، به دلیل توقفهای متعددی بود که بهدلیل شرایط نامناسب آب و هوایی، به معدن تحمیل شد.
چشمانداز کوتاهمدت شرکت آنگلوامریکن برای تولید زغالسنگ تا آخر امسال، ثابت ماندن تناژ تولیدی در منطقه کوبا و برای منطقه آفریقای جنوبی، بهدلیل مشکلات پیش آمده در معدن خوزلا، کاهش تولید پیشبینی میشود