• امروز : چهارشنبه - 12 مهر - 1402
  • برابر با : 20 - ربيع أول - 1445
  • برابر با : Wednesday - 4 October - 2023
22

کمبود تشکل‌های تخصصی مهمترین چالش صادرات است

  • کد خبر : 668
  • ۰۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۶
کمبود تشکل‌های تخصصی مهمترین چالش صادرات است

به گزارش پیام‌آوران معدن و فولاد: حسینی نژاد وضعیت صادرات و واردات استان کرمان را تشریح کرد و اظهار کرد: استان کرمان ظرفیت های خیلی خوبی در زمینه های مختلف از جمله صادرات دارد و در سال گذشته میزان صادرات کالاهای استان به بیش از 2.2 میلیارد دلار رسیده است. حسینی نژاد تصریح کرد: در 10 […]

به گزارش پیام‌آوران معدن و فولاد: حسینی نژاد وضعیت صادرات و واردات استان کرمان را تشریح کرد و اظهار کرد: استان کرمان ظرفیت های خیلی خوبی در زمینه های مختلف از جمله صادرات دارد و در سال گذشته میزان صادرات کالاهای استان به بیش از 2.2 میلیارد دلار رسیده است.

حسینی نژاد تصریح کرد: در 10 ماهه سال جاری متاسفانه نزدیک به 249 میلیون دلار تراز تجاری استان منفی است، این مسئله به دلیل افزایش تولید خودرو در بم (واردات قطعات خودرو) و همچنین چالش به وجود آمده در بحث پسته است.

یو در ادامه با بیان اینکه در دو ماه پایانی سال انتظار می رود افزایش 10 درصدی صادرات را در استان شاهد باشیم، گفت: یکی از مسائلی که  برنامه ریزی شده، تولید محصولات دانش بنیان است که سال گذشته تاثیر مستقیمی در افزایش قیمت کالاهای صادراتی استان داشته است.

وی ادامه داد: به استناد مواد 31 و 35 قانون رفع موانع تولید تفاهمنامه هایی با دانشگاه های داخل و خارج از استان امضاء کرده ایم که برای تولید دانش بنیان و با کیفیت همکاری کنیم. بزرگ ترین چالش حوزه صادرات، نبود هلدینگ ها و کنسرسیوم های صادراتی است و مسئله دیگر، عدم پرداخت مشوق های صادراتی است که باید مورد توجه واقع شود.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با بیان اینکه در قانون برنامه ششم و در بودجه 97 پیگیری شده تا از این منظر کمکی به حوزه صادرات بشود، بیان کرد: باید توجه ویژه ای به تولید محصولات با کیفیت و دارای استانداردِ مورد نظر بازارهای هدفشود که در حال حاضر متاسفانه مکانیزم خاصی ندارد و می توانیم در هلدینگ های صادراتی این مسئله را دنبال کنیم.

حسینی نژاد با عنوان اینکه مراودات پولی چالش دیگر حوزه صادرات است و باید زیرساخت های لازم در این خصوص ایجاد شود گفت:  با ایجاد معاونت اقتصادی در وزارت امور خارجه امیدواریم بسیاری از مسائلی که درخصوص نقل و انتقالات پولی و کالای صادرکنندگان وجود دارد، رفع شود.

وی با تاکید بر اینکه تفاوت فاحشی بین آمار اعلام شده از سوی گمرک استان و میزان واقعی صادرات وجود دارد، گفت: این اختلاف به واسطه صادرات بسیاری از محصولات و کالاههای استان کرمان از گمرکات سایر استان هات ناشی می شود. این در حالیست که در 10 ماهه سال جاری مجموعا از سوی شرکت مس و گل و گهر 615 میلیون دلار صادرات صورت گرفته که با مجموع صادرات در سایر حوزه ها تراز تجاری مثبت را برای استان نشان می دهد.

براساس این گزارش، محمدرضا قادر  مدیرکل گمرکات استان کرمان نیز از  صادرات 274 هزار و 408 تنی به ارزش 845 میلیون و 338 هزار دلار در 10 ماهه امسال خبر داده و گفته بود: میزان صادرات نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر وزنی 12 درصد افزایش و از نظر ارزشی 14 درصد کاهش داشته است، همچنین میزان واردات کالا به استان در 10 ماهه سال جاری 141 هزار و 89 تن به ارزش بیش از یک میلیارد و 123 میلیون دلار بوده است.

 

لینک کوتاه : https://mtn.ir/?p=668

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.