به گزارش تجارت، معدن و فولاد: از روابط عمومی شرکت فولاد هرمزگان، نغمه حاجی زاده، سرپرست رستوران های شرکت فولاد هرمزگان با اعلام این خبر بیان کرد: در راستای سیاست های ارتقای سطح رفاه کارکنان، سالن غذاخوری جدید و مجهز ناحیه فولادسازی با ظرفیت پذیرش 1200 نفر در تاریخ 11 شهریور ماه به بهرهبرداری رسید.
وی افزود: این سالن آماده ارائه خدمات به همکاران در دو وعده ناهار و شام بوده و این مجموعه با مساحت مکفی امکان ارائه غذا با بالاترین کیفیت به صورت گرم را فراهم کرده است.
سرپرست رستورانهای شرکت فولاد هرمزگان خاطرنشان کرد: همکاران شاغل در ساختمانهای فولادسازی میتوانند همه روزه از ساعت 11:30 تا 14 برای وعده ناهار و از ساعت 19 تا 20:30 برای وعده شام از خدمات این سالن استفاده کنند.
حاجیزاده در پایان تاکید کرد: با راهاندازی این سالن و حذف ظروف یکبار مصرف، شاهد صرفه جویی اقتصادی قابل توجهی خواهیم بود. همچنین با کاهش آلایندههای ناشی از پسماندهای پلاستیکی، گام بلندی در راستای مسئولیتهای اجتماعی سازمان برای حفاظت و صیانت از محیط زیست برداشته شده است.