به گزارش تجارت، معدن و فولاد: شرکت صنعتی و معدنی چادرملو از جمله غول های بازار صادراتی فولاد محسوب می شود که باپشت کردن به تحریم های ظالمانه به رشد سه برابری صادرات رسید.
شمش فولادی اولین و اصلی ترین متریال تولید محصولات در بازار آهن و فولاد به شمار می آید. این محصول فولادی طی فرایند ریخته گری و از طریق ذوب قراضه و یا آهن اسفنجی با ترکیب فروآلیاژ و دیگر مواد اولیه تولید و به بازار عرضه می شود. ایران به عنوان یکی از فعالان در حوزه تولید فولاد در خاورمیانه، علاوه بر عرضه در بازار داخلی، صادرات نیز انجام می دهد.
شمش فولاد صادراتی محصولی است که به صورت مستقیم وارد بازار مصرفی نمی شود. بلکه از آن برای تولید محصولات دیگر یا به اصطلاح نهایی استفاده می کنند. از آنجایی که شمش فولاد، متریال اصلی تولید میلگرد، تیرآهن، نبشی و … است، کیفیت آن تاثیر مستقیم بر کیفیت و قیمت محصولات نهایی دارد. شمش فولادی از پر مصرف ترین محصول در صنایع به ویژه صنعت فولاد به حساب می آید. از این رو تقاضا برای آن در سراسر دنیا روز به روز در حال افزایش است. تقاضای بالای شمش آهن در کشورهای همسایه، موجب افزایش صادرات شمش فولادی در ایران شده است.
شرکت صنعتی و معدنی چادرملو از جمله غول های بازار صادراتی فولاد محسوب می شود. کشورهای مقصد را به خوبی میشناسد و روابط بین المللی ایران و کشورهای دیگر در را در استراتژی صادراتی خود مدنظر قرار داده است.
افزایش بیش از سه برابری صادرات فولاد چادرملو
شرکت معدنی و صنعتی چادرملو توانست در ۸ ماهه نخست سال ۱۴۰۳ صادرات شمش فولاد خود را به بیش از ۱۷۹ هزار تن برساند، که نسبت به سال گذشته رشد بیش از ۳ برابری را نشان میدهد.
شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در ۸ ماهه سال ۱۴۰۳ موفق به افزایش بیش از ۳ برابری صادرات فولاد شده است.
بر اساس گزارش منتشر شده:صادرات شمش فولاد این شرکت در سال ۱۴۰۳ به ۱۷۹ هزار و ۴۰۹ تن رسیده است.
این میزان در مدت مشابه سال ۱۴۰۲ برابر با ۵۷ هزار و ۸۰۱ تن بوده است.
این دستاورد رشد چشمگیری در صادرات فولاد چادرملو نشان میدهد و جایگاه این شرکت در بازارهای بینالمللی را تقویت کرده است.
حاشیه سود کچاد در میان بالاترین های فولادی
شرکت صنعتی معدنی چادرملو به عنوان یکی از نمادهای مهم و بزرگ بازار بورس ایران در دو بخش عملیاتی معدن (استخراج سنگآهن) و صنعت (تولید گندله و فولاد) فعالیت مینماید.
کچاد نماد بورسی چادرملو با محقق کردن حاشیه سود بیش از ۳۶ % و قرار گرفتن در جایگاه سوم پر سودترینها فولادی، عملکرد قابل قبولی را برای سهامداران خود به ارمغان آوردبر اساس گزارشهای منتشر شده از حاشیه سود خالص شرکتهای بورسی در صورتهای مالی ۶ ماهه حسابرسی نشده خود، شرکتهای (توسعه معدنی و صنعتی صبانور)، (فولاد مبارکه) و (معدنی و صنعتی چادرملو) در بین ۱۸ شرکت فولادی بزرگ کشور بالاترین حاشیه سود خالص را در ۶ ماهه اول سال جاری را ثبت کرده اند.
بر اساس همین گزارش، کچاد با محقق کردن حاشیه سود بیش از ۳۶ % و قرار گرفتن در جایگاه سوم پر سودترینها فولادی، عملکرد قابل قبولی را برای سهامداران خود به ارمغان آورد. همچنین کنور با ۴۹ % و فولاد با ۳۹ % رتبههای اول و دوم این رده بندی را کسب کرده اند.
یادآوری میگردد، کچاد در سال جاری علیرغم مشکلات موجود در تامین خوراک اولیه، افزایش هزینههای تولید، بالاخص حقوق مالکانه که در میان رتبههای برتر جدول ذیل تنها شامل کچاد میگردد و نیز محدودیتهای انرژی، با ثبت حاشیه سود ۳۶، ۵% در ۶ ماهه امسال، نشان داد نسبت به هم گروههای خود عملکرد مناسب و عبور موفقیت آمیزی از شرایط حاکم بر صنایع معدنی و فولادی داشته است.