به گزارش تجارت، معدن و فولاد: دکتر توحیدی در بازدید مدیران مجتمعهای مس سرچشمه و مس شهربابک از شرکت مفتول مس چشمه با تاکید بر اهمیت راهاندازی این شرکت و نقش آن در ایجاد ارزش افزوده و خلق ثروت برای استان، از انجام اقدامات اولیه و رایزنی در راستای راهاندازی مجدد این واحد تولیدی خبر داد.
دکتر سید حمیدرضا توحیدی، مدیر عامل شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه در بازدید مدیران مجتمع مس سرچشمه و مجتمع مس شهربابک از شرکت تولیدی مفتول چشمه که با همراهی مدیر موسسه صندوق بازنشستگی شرکت ملی صنایع مس ایران صورت گرفت، ضمن مرور سابقه تولید این شرکت آن گفت: متاسفانه علیرغم تلاش مدیران وقت، این شرکت در ادوار گذشته دچار آسیبهایی شده و چالشهای مختلفی را داشته است که مهمترین آنها تامین مواد اولیه مورد نیاز بوده است و به همین دلیل متاسفانه در گذشته در تولید آنطور که باید موفق نبود.
دکتر توحیدی در ادامه به ارزش تجهیزات و زیرساختهای موجود در شرکت مفتول چشمه اشاره کرد و گفت: پس از اعاده اعتبار این واحد تولیدی اقدامات اولیه برای راهاندازی و شروع مجدد فعالیت تولید آغاز شد و در بررسیهای فنی انجام گرفته مشخص شد که خط تولید کارخانه قابل راهاندازی دوباره است اما شرط تدوام تولید، تامین کاتد مس به عنوان ماده اولیه و تامین نقدینگی است.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه با ابراز خرسندی از استقبال موسسه صندوق بازنشستگی شرکت ملی صنایع مس ایران از راهاندازی دوباره این واحد تولیدی و مساعدت صندوق در تامین نقدینگی اذعان داشت: در صورت پشتیبانی شرکت ملی صنایع مس ایران در تامین ماده اولیه برای تولید، انشاالله به زودی شاهد فعالیت دوباره شرکت مفتول مس چشمه خواهیم بود.
در بخش دیگر این جلسه، دکتر احد علیخانی مدیر موسسه صندوق بازنشستگی شرکت ملی صنایع مس ایران نیز ضمن تاکید بر راهبرد صندوق بازنشستگی در خصوص مولدسازی و ایجاد ارزش افزوده و حمایت از تولید، شرکت مفتول مس چشمه را یک داریی باارزش در استان توصیف کرد و از حمایت این صندوق در راهاندازی مجدد این واحد خبر داد.
گفتنی است شرکت مفتول مس چشمه یکی از شرکتهای زیرمجموعه هلدینگ سرمایهگذاری مس سرچشمه با ظرفیت تولید سالانه هشت هزار تن مفتول مسی میباشد که دچار ورشکستگی شده بود اما با پیگیریهای هلدینگ سرماشهگذاری مس سرچشمه در شهریور ماه امسال حکم اعاده اعتبار آن صادر گردید.
پیش بینی میشود با راهاندازی مجدد کارخانه سالانه حدود چهار هزار میلیارد ریال ارزش افزوده بر روی مس کاتد (به عنوان ماده خام کارخانه) تحصیل شود.