3015 دوشنبه,3 دی 1403 | 09:09 سیامک راشت نیا

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران تاکید کرد:

ایجاد میز خدمت برای ارتباط با سازندگان داخلی در ملی مس

ایجاد میز خدمت برای ارتباط با سازندگان داخلی در ملی مس

دکتر حسین مدرس خیابانی در جلسه‌ ساخت داخل شرکت ملی صنایع مس ایران، بر حمایت از تولیدکنندگان داخلی و صرفه‌جویی ارزی به ‌عنوان راهبردهای مهم این شرکت تأکید کرد و افزود: در راستای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص حمایت از تولید داخل، لازم است برای داخلی‌سازی ماشین‌آلات و تجهیزات مورد نیاز صنایع و معادن کشور تلاش بیشتری انجام دهیم.

به گزارش تجارت، معدن و فولاد: مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران ایجاد میز خدمت برای ارتباط با سازندگان داخلی را مورد تاکید قرار داد و گفت: شناسایی و مذاکره با شرکت‌های توانمند و دانش‌بنیان و همچنین استفاده از پتانسیل‌های داخلی می‌تواند ما را به خودکفایی در تامین قطعات برساند.
 

 دکتر حسین مدرس خیابانی در جلسه‌ ساخت داخل شرکت ملی صنایع مس ایران، بر حمایت از تولیدکنندگان داخلی و صرفه‌جویی ارزی به ‌عنوان راهبردهای مهم این شرکت تأکید کرد و افزود: در راستای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص حمایت از تولید داخل، لازم است برای  داخلی‌سازی ماشین‌آلات و تجهیزات مورد نیاز صنایع و معادن کشور تلاش بیشتری انجام دهیم.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با توجه به مشکلات ناشی از واردات و مسائل ارزی، تاکید کرد: هزینه و ریسک‌های احتمالی تولید داخل را پذیرفته‌ایم و قاطعانه از آن حمایت می‌کنیم.

وی دلیل این رویکرد را در وهله اول توانمندسازی تولیدکنندگان داخلی و بعد از آن مسائلی همچون طولانی بودن فرآیند خرید خارجی، پیچیدگی‌های نقل‌وانتقال ارز، زمان‌بر بودن ثبت سفارش کالا و ... عنوان کرد و افزود: حمایت ما موجب افزایش روحیه و ارائه توانمندی‌های شرکت‌های داخلی می‌شود و تجربه نشان داده است هر زمانی که ما به جوانان و متخصصان این مرز و بوم اعتماد کردیم، پاسخ آن را به خوبی دریافت کرده‌ایم.

دکتر مدرس خیابانی با اشاره به برنامه تولید یک میلیون تن کاتد مس تا پایان برنامه هفتم توسعه در قالب طرح کیمیا و تأکید رئیس‌جمهور بر اجرای آن اظهار کرد: در اجرای طرح ملی و بزرگ «کیمیا» نیازمند همکاری همه بخش‌های حاکمیتی هستیم.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین بر استفاده از ظرفیت‌ تولیدکنندگان استانی تأکید کرد و گفت: در صورتی که تولیدکنندگان استان‌های محل استقرار مجتمع‌های تولیدی مس توانایی ساخت قطعات و تجهیزات مورد نیاز صنعت مس را داشته باشند، باید از پتانسیل آن‌ها استفاده شود.

لینک کوتاه: https://mtn.ir/n/22963
آخرین اخبار