6004 چهارشنبه,25 تیر 1404 | 16:10 سیامک راشت نیا

برگزاری هجدهمین میز خدمت معدن و صنایع معدنی در هرمزگان

برگزاری هجدهمین میز خدمت معدن و صنایع معدنی در هرمزگان

میز خدمت معدن و صنایع معدنی با حضور «وجیه‌الله جعفری» معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت، مدیران کل این معاونت (مهدی حمیدی مدیرکل دفتر بهره‌برداری معادن، امید کشاورزپور مدیرکل دفتر اکتشاف و محمدرضا کریمی مدیرکل دفتر صنایع معدنی) و «خلیل قاسمی» مدیرکل صمت استان هرمزگان صبح روز ۲۴ تیر ۱۴۰۴ در محل اداره کل صمت استان هرمزگان برگزار شد.

به گزارش تجارت، معدن و فولاد:  معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت اعلام کرد که توسعه و ایجاد ارزش افزوده در مورد گچ استان هرمزگان مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد تدوین طرح جامع در خصوص این ماده معدنی در دستور کار قرار گیرد تا بتوان ارزش افزوده بیشتری در استان و کشور ایجاد کرد.
 
میز خدمت معدن و صنایع معدنی با حضور «وجیه‌الله جعفری» معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت، مدیران کل این معاونت (مهدی حمیدی مدیرکل دفتر بهره‌برداری معادن، امید کشاورزپور مدیرکل دفتر اکتشاف و محمدرضا کریمی مدیرکل دفتر صنایع معدنی) و «خلیل قاسمی» مدیرکل صمت استان هرمزگان صبح روز ۲۴ تیر ۱۴۰۴ در محل اداره کل صمت استان هرمزگان برگزار شد.

وی افزود: سفر‌های استانی حوزه معدن و صنایع معدنی از زمستان سال ۱۴۰۳ آغاز شد و هرمزگان هجدهمین استانی است که میز خدمت معدن و صنایع معدنی در آن برگزار می‌شود. در این میز ارزیابی شرایط و بررسی مشکلات حوزه معدن و صنایع معدنی استان‌ها صورت می‌گیرد.

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت اضافه کرد: به مشکلات فعالان معدنی و صنایع معدنی با حضور مدیران تصمیم‌گیر رسیدگی شد و در نهایت نیز در همین میز خدمت، تصمیم نهایی برای مشکلات این حوزه گرفته می‌شود، با این امر علاوه بر اینکه فرآیند تصمیم‌گیری و پیگیری برای استان تسهیل می‌شود؛ ارباب رجوع نیز می‌تواند در یک بازه زمانی کوتاه، برای مشکل خود به راه حل قطعی برسد.

موضوع ماده ۴۵ آئین‌نامه اجرایی قانون معادن
وی در ادامه تصریح کرد: با بررسی موضوعات، برای برخی از مشکلات معدنی که شمولیت عام دارند، در قالب آئین‌نامه و بخشنامه، یک تصمیم کلی گرفته می‌شود، از جمله موضوعاتی که در میز خدمت معدن استان هرمزگان مطرح شد، موضوع ماده ۴۵ آئین‌نامه اجرایی قانون معادن است.

جعفری خاطرنشان کرد: براساس طرح ارائه شده در شورای‌ عالی معادن و در راستای تسهیل‌گری، تمدید پروانه بهره‌برداری‌های معادن که باید ۱۸ ماه قبل از اتمام اعتبار نسبت به ارائه درخواست تمدید اقدام کرد و به هر علتی این موضوع توسط بهره‌بردار با توجه به مشغله و... اقدامی صورت نگرفته است که تعداد اینگونه درخواست‌ها و نمونه پرونده‌ها در سطح کشور درخصوص عدم رعایت ماده قانونی مذکور زیاد و در صف نوبت بررسی در شورای عالی معادن است، در این زمینه شورای عالی معادن با پیشنهاد معاونت امور معادن و صنایع معدنی با در نظر گرفتن برخورد یکسان با تمامی متقاضی‌ها، تمدید این پروانه‌های بهره‌برداری را بلامانع و نیز تدبیر این ماده قانونی و درخواست متقاضی به‌صورت الکترونیکی در سامانه کاداستر، قبل از اتمام اعتبار، در نظر گرفته و اجرایی شده که از آثار آن عدم تشکیل پرونده جدید پیرامون ماده قانونی یاد شده است.

وی در ادامه تاکید کرد: استان هرمزگان در برخی مواد معدنی از جمله گچ، شن و ماسه، معادن سنگ آهن هماتیت و ... پتانسیل منحصر به فردی دارد که در استان‌های دیگر وجود ندارد، برای توسعه و سامان دهی فعالیت‌های این بخش‌ها باید امکان فعالیت و سرمایه‌گذاری فراهم شود. از این جهت توسعه و ایجاد ارزش افزوده در خصوص گچ این استان مورد بررسی قرار گرفت، قرار بر آن شد، یک طرح جامع در خصوص این ماده معدنی ایجاد شود تا بتوانیم ارزش افزوده بیشتری در استان و کشور ایجاد کنیم.

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت با بیان اینکه ماشین‌آلات، سوخت، مواد ناریه از جمله موضوعات دیگری بود که در میز خدمت معدن و صنایع معدنی استان هرمزگان توسط فعالان معدنی مطرح شد، یادآور شد: در رابطه با موضوعات ماشین‌آلات معدنی هماهنگی‌های لازم انجام شد تا با کمک صندوق بیمه سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی، خرید و نوسازی ماشین‌آلات معدنی انجام شود.

گفتنی است طی فراخوانی که توسط صمت استان هرمزگان انجام شد، تمامی فعالان حوزه معدن و صنایع معدنی امروز موضوعات و درخواست‌های واحد خود را به میز خدمت آوردند، «وجیه‌الله جعفری» معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت نیز در صدر هیاتی از مدیران کل این حوزه به موضوعات رسیدگی کردند.

منبع: شاتانیوز
لینک کوتاه: https://mtn.ir/n/25952
یادداشت ها
آخرین اخبار