6116 چهارشنبه,1 مرداد 1404 | 15:40 سیامک راشت نیا

در مجمع عمومی عادی سالیانه میدکو اتفاق افتاد:

میدکو ۳۴ ریال سود تقسیم کرد

میدکو ۳۴ ریال سود تقسیم کرد

«علیرضا ابراهیمی» مدیرعامل شرکت مادر تخصصی (هلدینگ) توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه (سهامی عام)، با اشاره به عملکرد سال مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ اظهار کرد: در سال مالی گذشته مجموع عملیات معدنی ما به میزان ۶۳ میلیون و ۴۷۱ هزار و ۱۱۸ تن بوده است که از این میزان ۱۲ میلیون و ۳۷۴ هزار و ۵۱۰ تن استخراج ماده معدنی از جمله زغال‌ سنگ، سنگ‌ آهن، سنگ آهک، سیلیس و سایر مواد معدنی مورد استفاده داشته‌ایم. همچنین ۵۱ میلیون و ۹۶ هزار و ۶۰۸ تن نیز باطله‌برداری در معادن ما صورت گرفته است.

به گزارش تجارت، معدن و فولاد: مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام شرکت مادر تخصصی (هلدینگ) توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه (سهامی عام) با نماد بورسی «میدکو» با حضور بیش از ۹۰ درصد از سهامداران این شرکت روز دوشنبه ۳۰ تیرماه ۱۴۰۴ در تهران برگزار شد. در این مجمع عمومی پس از تصویب صورت‌های مالی، با تصویب سهامداران ۳۴ ریال به ازای هر سهم، سود تقسیم شد. همچنین روزنامه کثیرالانتشار «اطلاعات» به عنوان روزنامه رسمی این شرکت انتخاب شد. همچنین موسسه حسابرسی «ایران مشهود» به عنوان حسابرس و بازرس قانونی و موسسه حسابرسی «آزموده‌کاران» به عنوان حسابرس علی‌البدل انتخاب شدند. با پاداش ۴ میلیارد تومان اعضای حقوقی هیات مدیره نیز موافقت شد. هزینه‌های مسوولیت‌های اجتماعی ۹۰ تا ۱۰۰ میلیارد تومان نیز به تصویب رسید.
 
«علیرضا ابراهیمی» مدیرعامل شرکت مادر تخصصی (هلدینگ) توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه (سهامی عام)، با اشاره به عملکرد سال مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ اظهار کرد: در سال مالی گذشته مجموع عملیات معدنی ما به میزان ۶۳ میلیون و ۴۷۱ هزار و ۱۱۸ تن بوده است که از این میزان ۱۲ میلیون و ۳۷۴ هزار و ۵۱۰ تن استخراج ماده معدنی از جمله زغال‌ سنگ، سنگ‌ آهن، سنگ آهک، سیلیس و سایر مواد معدنی مورد استفاده داشته‌ایم. همچنین ۵۱ میلیون و ۹۶ هزار و ۶۰۸ تن نیز باطله‌برداری در معادن ما صورت گرفته است.

تولید بیش از ۲۰ میلیون تن محصول نهایی
ابراهیمی در ادامه خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۲۰ میلیون و ۱۰۸ هزار و ۸۰۳ تن محصولات مختلفی از جمله محصولات میانی و محصولات نهایی تولید شده است. این محصولات شامل سنگ‌ آهن دانه‌بندی، کنسانتره سنگ‌ آهن، آهن اسفنجی، چدن، شمش فولاد، زینتر و بریکت، فروسیلیس، آهن کرومیت، کاتد مس، لوله مسی، کنسانتره زغال‌ سنگ بوده است که ۶۶ میلیون تن آن محصول نهایی بوده که به بازار عرضه شده است که شامل شمش فولاد، گندله و مقدار مختصری کنسانتره سنگ‌ آهن و کاتد مس و لوله مس، فروسیلیس و قطران بوده که مازاد تولید نسبت به مصرف شرکت بوده که به بازار عرضه شده است.

وی افزود: مجموع فروش ما از لحاظ حجمی، ۸۰ درصد داخلی و ۲۰ درصد آن به صادرات اختصاص دارد.

حمل‌ونقل ۲۰ میلیون تنی
مدیرعامل میدکو با اشاره به میزان عملیات لجستیکی در سال گذشته عنوان کرد: سال گذشته بیش از ۲۰ میلیون تن حمل مواد معدنی انجام دادیم که معادل یک میلیون کامیون ۲۰ تنی است که نسبت به سال ۳ هزار کامیون حمل بار در روز می‌شود که این حمل شامل سنگ‌ آهن و سایر مواد بوده است. ما سال گذشته موفق شدیم این عملیات لجستیک عظیم را به خوبی انجام دهیم.

پروژه‌های توسعه‌ای در دست اقدام میدکو
ابراهیمی با اشاره به پروژه‌های در دست اقدام میدکو در سال‌ جاری بیان کرد: در بخش توسعه پروژه‌های مهمی را در دست اجرا داریم، کارخانه احیای مستقیم بوتیا که مهم‌ترین‌ پروژه ماست که امیدواریم در سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری برسد، تجهیزات این پروژه تامین شده که مراحل پایانی نصب آن باقی مانده است. این پروژه ۸۳ درصد پیشرفت دارد. پروژه بعدی ما بازیابی مس کیک خنثی‌سازی در راستای افزایش بهره‌وری از باطله‌های مس است که ۷۹ درصد پیشرفت دارد. پروژه دیگر میدکو، کارخانه دیواترینگ شماره ۲ سیرجان است که مصرف آب را به شدت کاهش می‌دهد که ما را در سیرجان در زمینه آب خودکفا می‌کند؛ این پروژه با ۶۳ درصد پیشرفت همراه بوده است. پروژه دیگر ما تعمیرگاه معدن‌ جلال‌آباد است که این تعمیرگاه کمک می‌کند تا ماشین‌آلات معدنی ما به راحتی کار کنند که این پروژه نیز با ۸۳ درصد پیشرفت همراه بوده است. همچنین پروژه استراتژیک دیگر ما، پروژه جمع‌آوری و تصفیه فاضلاب در شهرستان زرند با ۶۷ درصد پیشرفت است. کارخانه تغلیظ مس چاه فیروزه نیز پروژه دیگر ماست که خوراک زنجیره مس ما را به‌ طور پایدار تضمین می‌کند که ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی ادامه داد: پروژه فرآوری میکروسیلیکا ۵۵ درصد پیشرفت دارد. پروژه جمع‌آوری و تصفیه فاضلاب شهر کرمان ۴۶ درصد پیشرفت دارد که البته هم‌اکنون فاز یک آن در مرحله بهره‌برداری است و فاز دو آن در حال توسعه و اجراست. همچنین پروژه احیای مستقیم بردسیر ۳۶ درصد، پروژه آماده‌سازی معادن طبس۳۶ درصد و پروژه توسعه لیچینگ چاه موسی ۲۲ درصد و پروژه استحصال مس از باطله کنسانتره مس ۴ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند.

دو پروژه‌ای که سال گذشته افتتاح شدند
مدیرعامل میدکو در ادامه با اشاره به پروژه‌هایی که سال گذشته در میدکو راه‌اندازی شدند، ادامه داد: سال گذشته دو پروژه به بهره‌برداری رسیدند، نخستین پروژه استراتژیک، راه‌اندازی نیروگاه برق سیکل ترکیبی بوتیا بود که این واحد در حال تزریق ۲۰ مگاوات برق به شبکه است. همچنین ما این مجوز را دریافت کردیم که این برق را به واحد‌های خود مجموعه اختصاص بدهیم. امسال در ناترازی‌ها عملکرد بهتری خواهیم داشت و برق نیروگاه به مجموعه تزریق می‌شود. ما صد درصد در زمینه برق خودکفا خواهیم شد. پروژه دیگر نیز راه‌اندازی کارخانه شمش منیزیم بود که در حال حاضر در حال تولید شمش منیزیم است.

بیش از ۲۰ هزار نفر در میدکو مشغول به کار هستند
ابراهیمی همچنین با اشاره به سرمایه انسانی در میدکو تصریح کرد: مجموعه نیروی انسانی مشغول به کار در میدکو ۲۰ هزار و ۵۱۹ نفر هستند که ۱۹ هزار و ۴۰۱ نفر در عملیات و معادن و هزار و ۱۱۸ نفر نیز در ستاد‌ها و واحد‌های پشتیبانی مشغول به کار هستند.

وی همچنین به موضوع ایمنی، بهداشت و محیط زیست پرداخت و تاکید کرد: ایمنی، بهداشت و محیط زیست برای بسیار اهمیت دارد و سلامت کارکنان جزو اولویت نخست ماست. در این راستا ضریب تکرار حادثه ما سال گذشته از ۲.۱ به ۱.۶۷ کاهش پیدا کرده که این ضریب تکرار به این معناست که به ازای هر یک میلیون نفر ساعت کاری چه میزان حادثه کاری اتفاق می‌افتد. همچنین در شاخص شدت - تکرار حادثه نیز که شدت حوادث را مشخص می‌کند ما از ۸ دهم به ۷ دهم کاهش یافته‌ایم. همچنین کارکنان ما مورد پوشش کامل طب کار قرار گرفتند. در زمینه محیط زیست نیز ما با کاشت ۷ میلیون اصله درخت در اطراف کارخانجات خود حدود ۷ هزار هکتار فضای سبز ایجاد کردیم.

مسوولیت‌های اجتماعی میدکو
مدیرعامل میدکو به مسوولیت‌های اجتماعی این شرکت نیز اشاره کرد و افزود: در راستای مسوولیت‌های اجتماعی فعالیت‌های آموزشی در مناطق روستایی اطراف را انجام داده‌ایم. از سال ۱۳۹۱ تاکنون بیش از ۶۱۰ مدرسه را تجهیز و بهسازی کردیم. به سازمان بهزیستی، بنیاد خیریه سپهر و همچنان به انجمن اوتیسم و بیماری‌های خاص کمک کرده‌ایم. تجهیزات بیمارستانی مثل دستگاه‌ام‌آی‌ار را برای بیمارستان خریداری کرده و در ایام بیماری کرونا نیز ماسک و دستکش مورد نیاز را تامین کرده‌ایم. همچنین احداث و بهینه‌سازی جاده‌ها منتهی به کارخانه‌های خود را انجام دادیم.

رتبه ۲۸ میدکو در بین ۱۰۰ شرکت
ابراهیمی همچنین با اشار کسب جوایز و افتخارات شرکت میدکو عنوان کرد: میدکو سال گذشته نایل به کسب رتبه ۲۸ در بین ۱۰۰ شرکت برتر ایران (IMI۱۰۰) شد که امیدواریم این رتبه نیز امسال ارتقا یابد. همچنین نایل به دریافت تندیس سیمین جایزه ملی تعالی سازمانی، تندیس زرین مدیریت دانشی انجمن مدیریت ایران و تندیس سیمین جایزه مسوولیت اجتماعی انجمن مدیریت ایران شد.

سود قابل تقسیم میدکو ۲ هزار و ۷۷۸ میلیارد تومان
مدیرعامل میدکو همچنین با اشاره به عملکرد این شرکت در حوزه مالی خاطرنشان کرد: در حوزه مالی، بر اساس صورت‌های مالی حسابرسی‌شده درآمد تلفیقی شرکت میدکو ۶۱ هزار و ۴۷۸ میلیارد تومان بوده است. در بخش سود، سود شرکت اصلی ۸ هزار و ۵۹۴ میلیارد تومان است که از این میزان ۵ هزار و ۲۴۱ میلیارد تومان سود ناشی از واگذاری ۵۵ درصد سهام شرکت فولاد زرند ایرانیان بوده است. ۲ هزار و ۳۰۹ میلیارد تومان سود حاصل از واگذاری فولاد سیرجان ایرانیان در عرضه اولیه بوده است که در مجموع ۷ هزار و ۵۵۰ میلیارد تومان می‌شود که این رقم بر اساس قانون باید به اندوخته سرمایه شرکت منتقل شود. هزار و ۴۴ میلیارد تومان سود باقی می‌ماند که این میزان را می‌توانیم تقدیم سهامداران می‌کنیم. همچنین از ۷ هزار و ۵۵۰ میلیارد تومان اندوخته سهامداران، بر اساس قانون می‌توانیم حداکثر ۲۰ درصد آن را هم‌ اکنون تقسیم کنیم. ۲۲۴ میلیارد تومان هم از سنوات گذشته به عنوان سود انباشته داشته‌ایم که جمع سود قابل تقسیم دوره ما معادل ۲هزار و ۷۷۸ میلیارد تومان است.

تولید پرقدرت با پشتوانه تامین مالی سنگین
ابراهیمی در ادامه یادآور شد: یک برآیند بسیار سنگین تامین مالی در سه ماه پایانی سال گذشته و سه ماه نخست سال‌ جاری داشته‌ایم؛ ۵۵ درصد سهام شرکت فولاد زرند ایرانیان به ارزش ۷ هزار میلیارد تومان را واگذار کردیم، ۵ هزار میلیارد تومان تقسیم سرمایه از محل آورده نقدی با سلب حق‌تقدم از سهامداران را انجام دادیم که به نوبه خود یک رکورد افزایش سرمایه در بورس محسوب می‌شود. ۷ درصد از سهام شرکت فولاد سیرجان ایرانیان به ارزش هزار و ۹۶۰ میلیارد تومان در عرضه اولیه در بازار سرمایه عرضه کردیم و عرضه بلوکی ۵ درصد از سهام شرکت فولاد سیرجان ایرانیان به ارزش هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان را انجام دادیم.

وی افزود: مجموع تامین مالی ما در ۶ ماه گذشته افزون بر ۱۵ هزار و ۷۱۰ میلیارد تومان بوده که این میزان صرف بهبود مالی شرکت و پروژه‌های توسعه‌ای و کمک به سرمایه در گردش شرکت شده است که این تامین مالی آثار خود را بر تولید ما در سال‌جاری نشان خواهد داد که امیدواریم روند تولید در سال‌جاری به‌صورت پرقدرت ادامه یابد.

برنامه‌های ۱۴۰۴ میدکو
مدیرعامل در پایان با اشاره به برنامه‌های این شرکت در سال‌ جاری عنوان کرد: در سال ۱۴۰۴ به میزان ۹۴ میلیون تن عملیات معدنی خواهیم داشت که از این میزان ۱۳میلیون تن استخراج ماده معدنی و ۸۱ میلیون تن باطله‌برداری خواهد بود. همچنین تولید ۲۹ میلیون تن مواد مختلف را برای شرکت پیش‌بینی کرده‌ایم که با توجه به گذشت این چند ماه از سال، این پیش‌بینی قابل تحقق خواهد بود

لینک کوتاه: https://mtn.ir/n/26064
یادداشت ها
آخرین اخبار