1121 شنبه,3 شهریور 1403 | 11:33 سیامک راشت نیا

رشد ۵۱ درصدی میزان درآمد تجمیعی ۱۱ ماهه فولاد خراسان نسبت به سال گذشته

رشد ۵۱ درصدی میزان درآمد تجمیعی ۱۱ ماهه فولاد خراسان نسبت به سال گذشته

شرکت مجتمع فولاد خراسان با سرمایه ثبت شده ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومانی و ارزش بازار ۳۰ هزار و ۶۱ میلیارد تومانی، در گزارش فعالیت ماهانه منتهی به بهمن‌ماه سال جاری شرکت، رکوردهای آن قابل رویت است.

به گزارش تجارت، معدن و فولاد: شرکت مجتمع فولاد خراسان با سرمایه ثبت شده ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومانی و ارزش بازار ۳۰ هزار و ۶۱ میلیارد تومانی، در گزارش فعالیت ماهانه منتهی به بهمن‌ماه سال جاری شرکت، رکوردهای آن قابل رویت است.


میزان درآمدی که شرکت فولاد خراسان در یازدهمین ماه از سال ۱۴۰۲به سهام‌داران خود اعلام کرد مربوط به فروش محصولات تولیدی خود در بازار داخلی و خارجی بود، فروش محصولات تولیدی فولاد خراسان را به درآمد ۲ هزار و ۸۶۰ میلیارد تومانی رساند. این شرکت در مقایسه با ماه گذشته با رشد ۶۱ درصدی و در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته با افزایش ۱۳۰ درصدی همراه بود، همچنین فخاس میزان درآمد تجمیعی که در این دوره ۱۱ ماهه از خود بر جای گذاشت با رشد ۵۱ درصدی نسبت به سال گذشته روبه‌رو بود.

فخاس در بهمن‌ماه ۱۴۸ هزار و ۸۴۸ تن محصول تولید کرد که موفق به فروش ۱۴۶ هزار و ۲۴۷ تن از محصولات تولیدی خود شد. مقدار فروش این شرکت نسبت به ماه گذشته با رشد ۵۶ درصدی همراه شد. عنوان پرفروش‌ترین محصول مجتمع فولاد خراسان را در بهمن‌ماه «محصولات سبک ساختمانی» با یک هزار و ۶۳۷ میلیارد تومان یدک می‌کشد، میزان درآمدی که از فروش این محصول در یازدهمین ماه از سال جاری به ثبت رسید ۵۷ درصد از درآمد ماهانه را به خود اختصاص داد، نرخ فروش این محصول با افزایش قیمت، به مبلغ ۲۳ میلیون و ۱۷ هزار تومان درازای هر تن رسید. “فخاس” در بهمن‌ماه از دیگر محصولاتی همچون «شمش و گندله» در بازار داخل و خارج درآمد کسب کرد.

شرکت مجتمع فولاد خراسان به عنوان بزرگ‌ترین فولادساز شرق کشور، روند موفق و رو به رشد خود را حفظ کرده است. ثبت رکوردها و موفقیت‌های پی در پی در مجتمع فولاد خراسان در حالی رقم خورده که این شرکت، جزو معدود تولیدکنندگان فعال در سراسر زنجیره فولاد به شمار می‌آید؛ به نحوی که گندله و آهن اسفنجی در واحدهای گندله‌سازی و احیا مستقیم (بخش بالادست)، شمش فولادی در واحد فولادسازی (بخش میانی) و محصولات سبک ساختمانی اعم از میلگرد، نبشی و ناودانی در واحد نورد (بخش پایین‌دست) در این مجتمع عظیم صنعتی تولید می‌شوند.

با توجه به اهمیت تامین پایدار خوراک مورد نیاز واحد گندله‌سازی (کنسانتره سنگ‌آهن) و همچنین با هدف توسعه ظرفیت و تکمیل زنجیره تولید، «فخاس» طرح توسعه‌ احداث کارخانه کنسانتره‌سازی با ظرفیت تولید دو میلیون و ۵۰۰ هزار تن در سال در محل معادن شهرستان سنگان را از طریق شرکت تهیه و تولید مواد معدنی شرق فولاد خراسان در دست اقدام دارد. این پروژه با سرمایه‌گذاری ۷۱ میلیون یورو در حال اجرا بوده و تا پایان آذر ماه امسال، با پیشرفت فیزیکی بالغ بر ۳۰ درصد همراه بوده است. بدون شک تکمیل و راه‌اندازی این پروژه علاوه بر اشتغال‌زایی قابل‌توجه در منطقه سنگان، نقش بسزایی در تامین کنسانتره مورد نیاز فولاد خراسان و همچنین بخشی از نیاز سایر فولادسازان بزرگ کشور ایفا خواهد کرد. شرکت مجتمع فولاد خراسان همچنین در تلاش است با توسعه سرمایه‌گذاری و اجرای طرح‌های توسعه‌ای متنوع در کارخانجات مختلف، ظرفیت تولید خود در واحدهای گندله‌سازی، احیا مستقیم و فولادسازی و نورد را به ترتیب به سه میلیون و ۴۰۰ هزار تن، سه میلیون و ۱۰۰ هزار تن و سه میلیون تن در آینده نزدیک افزایش دهد. این شرکت اقدامات لازم جهت تامین زیرساخت‌های مورد نیاز اجرای طرح‌های توسعه‌ای به ویژه احداث کارخانه کنسانتره‌سازی را انجام داده است که از جمله می‌توان به خرید امتیاز برق به میزان ۲۴۰ مگاوات از شرکت برق توزیع نیروی برق استان خراسان رضوی، خرید امتیاز گاز به میزان ۹۰ هزار نرمال مترمکعب بر ساعت از شرکت گاز این استان، انعقاد قرارداد مشارکت با شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی با هدف تامین پنج میلیون مترمکعب آب مورد نیاز کارخانه و همچنین انعقاد قرارداد مشارکت با شرکت آب و فاضلاب استان‌ خراسان رضوی جهت احداث، بهره‌برداری و نگهداری از تاسیسات فاضلاب شهر نیشابور به روش بیع متقابل اشاره کرد. شرکت مجتمع فولاد خراسان با هدف تامین پایدار بخشی از آب مورد نیاز خود و همچنین سایر شرکت‌های معدنی و صنعتی فعال در سطح منطقه، مشارکت چشمگیری در پروژه انتقال آب خلیج فارس به شرق کشور داشته است.

فخاس و مسئولیتهای اجتماعی

شرکت مجتمع فولاد خراسان علاوه بر حرکت در راستای توسعه همه‌جانبه تولید، همواره به دنبال ایفای نقش موثر خود در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی نیز بوده است؛ از جمله آن‌ها می‌توان به حمایت از اشتغال محلی در چارچوب الگوی اقتصاد مقاومتی، راه‌اندازی کارگاه‌های خود اشتغالی، کمک به تجهیز مرکز تخصصی دام سبک شهرستان فیروزه، تقویت کشت‌های بهره‌ور و کمک به توسعه کشاورزی در سطح استان، مشارکت در بهسازی شهرستان نیشابور، تعریف و جاری‌سازی پروژه‌های صیانت از منابع آب و خاک، برگزاری کارگاه‌های تخصصی آموزشی، اهدای تجهیزات پزشکی به دانشگاه علوم پزشکی نیشابور و مشارکت در کمک‌های مومنانه به نیازمندان شهرستان نیشابور و روستاهای اطراف اشاره کرد.

لینک کوتاه: https://mtn.ir/n/11110
آخرین اخبار