1719 شنبه,14 مهر 1403 | 13:45 سیامک راشت نیا

معاون طرح و توسعه فولاد خراسان:

پیشرفت پروژه کارخانه کنسانتره سنگان از 50 درصد فراتر رفت

پیشرفت پروژه کارخانه کنسانتره سنگان از 50 درصد فراتر رفت

به گفته معاون طرح و توسعه فولاد خراسان، با توجه به این که پروژه در سال آینده در مرحله بهره‌برداری خواهد بود، از هم‌اکنون فرایند جذب نیروی انسانی از طریق یکی از دانشگاه‌های استان هماهنگ شده و افزون بر ۸۰ درصد کارکنان پروژه از نیروی بومی خواهند بود.

به گزارش تجارت، معدن و فولاد: معاون طرح و توسعه مجتمع فولاد خراسان با بیان این که عملیات خرید و نصب تجهیزات برای پروژه ساخت کارخانه تولید کنسانتره فولاد خراسان در سنگان وارد فاز جدید شده و تا پایان شهریورماه 1403 پیشرفت پروژه به بیش از 50 درصد رسیده است، گفت: کارخانه کنسانتره فولاد شرق خراسان در نیمه اول سال 1404 به بهره‌برداری اولیه می‌رسد.

علی گلشن افزود: عملیات اجرایی احداث این کارخانه که از آذرماه 1394 و  با مشارکت کنسرسیوم ایریتک و کیسون شروع شده بود، متأسفانه در طی سال‌های 1394 تا 1402 به دلایل مختلف از قبیل تحریم‌ها و تغییرات مدام اعضای هیئت‌مدیره با کندی همراه بوده و حدود 17 درصد پیشرفت اجرایی داشت، اما با تغییرات صورت گرفته در شرکت فولاد خراسان و شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات، حمایت‌های مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان و تغییر هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت فولاد شرق، روند اجرای پروژه تأسیس کارخانه سرعت گرفت.

وی با بیان این که الحاقیه قرارداد این پروژه در شهریورماه سال گذشته منعقد و عملیات اجرایی آن به‌ صورت رسمی از آبان ماه سال ۱۴۰۲ آغاز شده، افزود: پیشرفت واقعی این پروژه طی سال‌های گذشته حدود ۱۷ درصد بوده که تا آخر اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ به حدود ۴۰ درصد رسیدکه افزایش قابل‌ ملاحظه‌ای به حساب می‌آید.

گلشن افزود: تمام تجهیزات اصلی کارخانه (از قبیل: بالمیل‌ها، سگ‌میل‌ها و سنگ‌شکن و…) خریداری و ساخته شده‌اند و در حال حاضر ۹۰ درصد تجهیزات اصلی پروژه خریداری ‌شده و در حال ساخت و ارسال به کارخانه است. ضمن این که بخشی از تجهیزات نیز به کارخانه رسیده و زیرساخت‌های لازم فراهم‌ شده است.

به گفته معاون طرح و توسعه فولاد خراسان، با توجه به این که پروژه در سال آینده در مرحله بهره‌برداری خواهد بود، از هم‌اکنون فرایند جذب نیروی انسانی از طریق یکی از دانشگاه‌های استان هماهنگ شده و افزون بر ۸۰  درصد کارکنان پروژه از نیروی بومی خواهند بود.

وی افزود: «شرکت مجتمع فولاد خراسان» و «شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات» سهامداران عمده این پروژه هستند که با حمایت، تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی تیم اجرایی این مجموعه، مقرر است پروژه طی ۲۱ ماه به بهره‌برداری برسد که از این زمان، ۱۵ ماه به ساخت کارخانه و ۶ ماه به مراحل تست سرد و گرم و مرحله بهره‌برداری اختصاص دارد.

لینک کوتاه: https://mtn.ir/n/11708
آخرین اخبار