به گزارش تجارت، معدن و فولاد: ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد فولاد سنگان درگفت و گو با خبرنگار روابط عمومی گفت : پروژه جاده سلامی-خلیلآباد؛ از مهمترین پروژههای مسئولیت اجتماعی فولاد سنگان است شرکت فولاد سنگان به عنوان پیشگام در ایفاء مسئولیتهای اجتماعی همواره در این حوزه پیشران بوده است. مجتبی ابراهیمبای مدیر پروژه جاده سلامی-خلیلآباد با اشاره به تعهدات اجتماعی این شرکت گفت: بر اساس برنامهریزیهای انجام شده؛ عملیات اجرایی قطعه ۴ و بخشی از قطعه ۵ جاده تربت-سنگان (در محدوده شهر سلامی تا روستای خلیلآباد) به فولاد سنگان واگذار شده است.
این شرکت همواره با عمل به تعهدات خود؛ جایگاه ممتازی در مسئولیتپذیری اجتماعی داشته است. وی با تأکید بر پیشگامی فولاد سنگان در اجرای چنین پروژههایی افزود: این پروژه ۱۲.۵کیلومتری؛ یکی از پرترافیکترین و چالشبرانگیزترین مسیرهای منطقه است. با توجه به تأکید مدیرعامل فولاد سنگان و اهمیت استراتژیک این طرح؛ برنامهریزی شده است تا پروژه ظرف یکسال به بهرهبرداری برسد. این اقدام گامی بلند در راستای ارتقاء زیرساختهای منطقه و تحقق مسئولیتهای اجتماعی شرکت فولاد سنگان است.
پیشتازی در عمل و تولید تجربه
ابراهیمبای با اشاره به منحصربهفرد بودن این اقدام تصریح کرد: فولاد سنگان نخستین مجموعه معدنی است که با شناخت دقیق ماهیت پروژه؛ اقدام عملی را آغاز کرده است. این پیشتازی نه تنها منجر به تولید تجربه ارزشمند شده است؛ بلکه الگویی برای اجرای ادامه بخشهای این جاده خواهد بود. معمولاً سختترین گام؛ گام اول است که فولاد سنگان آن را موفقیت برداشتهاست در همین راستا با پایبندی به زمانبندی یکساله، رعایت استانداردها و کیفیت اجرا؛ پروژه با سرعت مطلوبی پیش میرود. امیدواریم اقدامات انجام گرفته و تجربیات حاصل شده در این پروژه موجب شود تا ادامه این مسیر که مطالبه دیرینه مردم منطقه است؛ هرچه سریعتر تکمیل شود.
اهداف کلان و اجرای استاندارد
وی همچنین در تشریح اهداف این پروژه بیان کرد: پروژه محور سلامی-خلیلآباد با هدف کاهش تصادفات جادهای و ارتقاء ظرفیت زیرساختی منطقه خواف مطابق با استانداردهای ملی و بینالمللی در حال اجراست. این طرح با رویکردی ایمنیمحور و توسعهگرا طراحی شده و تمامی تلاشها معطوف به تحقق اهداف کلان توسعه منطقه است. احداث بزرگترین پل جادهای مسیر ابراهیمبای به یکی از نقاط عطف این پروژه اشاره کرد و گفت: در همین راستا بزرگترین پل جادهای مسیر به طول ۶۰متر در حال احداث است که با بهرهگیری از دانش فنی و مهندسی و رعایت استانداردهای آئیننامهای به صورت دقیق اجرا میشود.
مهندسی مجدد و غلبه بر چالشها
وی با اشاره به بازنگریهای انجام شده در طرح توضیح داد: در فرآیند طراحی؛ مهندسی مجدد کاملی صورت گرفت که تمامی مطالعات موردنیاز از قبیل ژئوتکنیک، هیدرولوژی، ترافیک و … انجام شده است. این بازنگری با استفاده از ظرفیتهای تخصصی فولاد سنگان انجام شد و علیرغم چالشهای موجود؛ به دلیل مزایای فنی و ایمنی موردتأیید نهایی قرار گرفت. استراتژی اجرایی هوشمند مدیر پروژه به اقدامات اجرایی اشاره کرد و افزود: برای تسریع در پیشرفت پروژه؛ از دو پیمانکار مجزا استفاده شده است که به صورت همزمان از سلامی و خلیلآباد عملیات را آغاز کردهاند. این روش منجر به همافزایی اجرایی و افزایش بهرهوری شده است.
تمرکز بر ایمنی و کیفیت
وی افزود: در طراحی جدید فاصلهگذاری اصولی بین محور قدیم و جدید رعایت شده است تا ریسک تصادفات کاهش یابد. همچنین احداث کارخانه آسفالت، سنگشکن و بچینگ بتن در محل پروژه باعث افزایش کیفیت و سرعت اجرا شده است.
هماهنگی با نهادهای مرتبط
ابراهیمبای با تأکید بر رعایت استانداردها گفت: در تمام مراحل هماهنگی کامل با وزارت راهوشهرسازی، ادارهکل راهداری و سایر ارگانها وجود داشته است تا پروژهای ایمن، پایدار و مطابق با بالاترین استانداردها تحویل داده شود.